Alternatieve therapieën

Creatieve energie en alternatieve geneeswijzen staan qua energie erg dicht bij elkaar. Daarom is het bijna logisch dat u ook voor diverse alternatieve therapieen bij Atelier Griffioen terecht kunt.

Magnetiseren

Voor het opheffen van blokkades in het energie systeem waardoor de natuurlijke kracht van het lichaam u gaat helpen om te herstellen. Deze behandelingen kunnen in combinatie met edelsteen therapie  en NLP gegeven worden waardoor er een krachtige energie ontstaat. Het is echter altijd nodig om met lichamelijke klachten uw huisarts te raadplegen! 

Edelsteentherapie

De minerale waarden van halfedelgesteenten kunnen u ondersteunen bij tal van lichamelijke en geestelijke uitdagingen.

Droomanalyse

Sommige mensen worden geplaagd door dromen en worden met meer vragen wakker dan ze zijn gaan slapen. Soms is het dan handig om te begrijpen wat een droom betekent. Er borrlelen allerlei boodschappen van het onderbewuste op tijdens de slaap. Dit gaat gepaard met symbolen die vertaald kunnen worden. Het kan bijzonder nuttig zijn op dat te begrijpen.

Hypnosetherapie

Veel sturing van gedrag wordt aangestuurd door het onderbewuste. Meestal ontstaat dat door de dingen die we hebben meegemaakt. Je kunt daar last van ondervinden. Met de hulp van diverse beproefde technieken kunnen we communiceren met het onderbewuste zodat duidelijk wordt welke dingen een rol spelen. NLP speelt hier een belangrijke rol.

NLP-coaching

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) is een verzameling van technieken waarmee je erg vlug geweldige resultaten kunt bereiken op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Het is geschikt om in combinatie met al het bovenstaande in te zetten zodat je op persoonlijk gebied enorm groeit in korte tijd. NLP wordt ingezet op Master niveau. Daarbij wordt vaak ook een familieopstelling ingezet om dieper inzicht te verwerven.

Dini Griffioen is op al het bovenstaande gecertificeerd.

Ingeschreven bij STIBAG en aproved by NVNLP. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.progressfactory.nl